Er du blandt landets dygtigste og mest kreative studerende inden for kommunikation eller digital marketing? Har du en god sans for målgrupper, som er kombineret med et unikt talent for at skabe visuelt flot content til sociale medier? Og har du et brændende ønske om at anvende de mange teorier og kompetencer, som du har tilegnet dig gennem dit studie i praksis? Så er det netop dig, som Dijitall er på udkig efter!

Dijitall søger unge digitale konsulenter med lysten og evnerne til at blive en del af vores af vores ambitiøse team. Som digital konsulent vil dine daglige arbejdsopgaver bestå af:

• Implementering og eksekvering af social media strategier
• Udarbejdelse af kreativt og visuelt content
• Facebook annoncering
• Opdatering og tekstforfatning til de sociale medier

Den ugentlige arbejdsmængde vil cirka være 7-10 timer, og det er en nødvendighed, at du enten er bosiddende i Aarhus eller har mulighed for at være i Aarhus på daglig basis.

Dijitall er et konsulenthus i rivende udvikling, som er specialiseret inden for social media annoncering og optimering til B2B virksomheder. Alle vores medarbejdere er studerende, og du vil dermed blive en del af et ungt team, hvor der både er fokus på det faglige og på det sociale. Ydermere vil du blive en del af en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor du vil være ansvarlig for en til flere af vores kunder.

Hos Dijitall stræber vi efter at udvikle og dygtiggøre dine kompetencer ved løbende af holde dig opdateret på den nyeste viden inden for markedsføring på de sociale medier, så du altid er i stand til at yde den bedste service til vores kunder.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os en motiveret ansøgning samt dit CV til Simon Christiansen på [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!