Rasmus

Partner

Kandidat i Information Management

Med 3 års erfaring indenfor sociale medier, et hav af forskellige kunder og et job som digital marketing ansvarlig for Eltronic, har Rasmus en bred forståelse og erfaring indenfor digital marketing. Ved siden af arbejdet i Dijitall bruger Rasmus tiden på at træne sin næsten to meter lange krop i det lokale fitnesscenter. Udover træning nyder han gerne et koldt glas mælk og en god fodboldkamp.

Rasmus Jakobsen

Partner
[email protected]
+45 31 71 36 25

Simon

Partner

Kandidat i Marketing

Simons arbejdsområder spænder vidt, idet han både fungerer som digital konsulent, projektleder samt HR-ansvarlig. Som person er Simon empatisk og ansvarsfuld, og i sit arbejdsliv nyder han at anvende sin store interesse for forbrugeradfærd til at udtænke nye og kreative ideer og strategier.

Simon er samtidigt formand for Dansk Markedsføring Studerende - Aarhus og social media manager for den danske Arsenal-fan klub, Arsenal Denmark. Derudover har en stor passion for cykelsporten, en interesse som han udlever som arrangør af Danmarks største cykelløb på damecykler, Tour de Dover.

Simon Christiansen

Partner
[email protected]
+45 28 51 01 03

Mikkel

Partner

Kandidat i MSc. Finance

Mikkel stiftede i sin tid Dijitall med Christian og står for den daglige administration samt at holde det økonomiske overblik. Derudover har han fødderne solidt plantet i den jyske muld, så virksomhedens fremdrift altid sker med den sundeste fornuft. Udover dette bruger Mikkel sin fritid på at pendle mellem serie 2 og serie 3 i Aarhus Fremad.

Mikkel Damgaard

Partner
[email protected]
+45 27 85 30 11

Signe

Digital konsulent

Bachelor i Marketing and Management Communication
For at kunne praktisere den viden hun tilegner sig fra sit studie, arbejder hun som praktikant hos Dijitall. Her er hun med sin flair for æstetik og design blandt andet ansvarlig for Dijitalls egne SoMe-platforme. Ved siden af Dijitall og studiet brillierer Signe med sine Cristiano Ronaldo-fodboldstøvler i fodboldklubben Prügelknabe og har desuden CandyCrush som sit absolute favoritspil.
Signe Arndt

Digital Konsulent
[email protected]
+45 28 56 17 05

Daniel Nørskov

Videoproducer

Daniel Nørskov

Videoproducer
[email protected]
+ 45 21 68 62 47

Om Dijitall

Dijitall er et social media bureau, der er specialiseret i annoncering og optimering af B2B-virksomheders sociale medier.

Vi er tekniske eksperter i annoncering på tværs af de sociale medier, og vi kombinerer vores viden med et dybdegående analysearbejde af din målgruppe og dine konkurrenter for at sikre, at dine annoncer performer bedst muligt. Herved har vi hjulpet mange virksomheder med at nå ud til deres ønskede målgrupper og skalere deres afkast. Læs nærmere om, hvem vi er i vores Børsen-artikel til højre.

I april bragte Børsen en artikel omhandlende vores virksomhed og vores vision. Artiklen kan findes ved at trykke på billedet.

Vores stærke samarbejdspartnere

Vi har allieret os med de bedste

Obsidian Digital

SEO / PPC

Obsidian Digital

SEO / PPC

Impuls Film

Video Produktion

Impuls Film

Video Produktion

Lasse Mølsted

Lasse Mølsted

Fotograf

Lasse Mølsted

Fotograf

Har du lyst til at vide mere?

Kontakt os og få en uforpligtende snak over en god kop kaffe.
Kontakt os