Nyheder

PATRICIA – DIGITAL KONSULENT & SOCIAL MEDIA

By February 28, 2017 No Comments

PATRICIA VICTORIA C. CLEMMENSEN, CORPORATE COMMUNICATION (DA) / AARHUS UNIVERSITET
– DIGITAL KONSULENT & SOCIAL MEDIA

Hvordan vil du beskrive dig selv?
Idérig, målrettet og ambitiøs er tre ord, der beskriver mig ret godt.  Jeg er som person meget social og engageret i, hvad der sker omkring mig. Derudover er jeg utrolig passioneret omkring alt det jeg laver. Jeg er god til at holde hovedet koldt i pressede situationer, og jeg giver aldrig op. Jeg er af den stærke overbevisning, at stort set alt kan lade sig gøre, hvilket gavner mig meget fagligt.

Hvad er din rolle i Dijitall, og hvad indebærer den?
Jeg er ansat som digital konsulent og intern social media ansvarlig i Dijitall. I min rolle som konsulent, er jeg hovedsageligt beskæftiget med rådgivning i digital marketing for små og mellemstore virksomheder. Med andre ord udarbejder jeg rapporter og kreative digitale strategier, som skal styrke virksomhedernes online tilstedeværelse. Det er derfor vigtigt, at jeg har bred indsigt i markedstrends og forbrugere, således jeg kan rådgive virksomheder i, hvordan de skal positionere sig online. Jeg sidder af den grund også med en del research arbejde, content creation og tekniske værktøjer.

 Hvilke muligheder og udfordringer mener du, der medfølger ved at have et studiejob hos Dijitall?
Som konsulent har jeg meget ansvar for store opgaver, hvilket gør det muligt for mig at få en masse praktisk erfaring inden for feltet. Derudover er Dijitall en teambaseret virksomhed med en flad struktur, hvilket er en fordel, da vi kan bruge hinanden som sparingspartnere. Det er med til at dygtiggøre os endnu mere, fordi vi på den måde kan dele viden med hinanden. Jeg går på kandidaten lige nu, og det kan godt være ret udfordrende at have et studiejob i eksamensperioderne. Men så koordinerer jeg min tid endnu bedre, for at gøre det godt på både studiet og arbejdet.