Vi er dit social media marketing bureau

Vi er sikre på, at fremtidens kunder bevæger sig online – skal du være med?

Den digitale verden kan tit være en stor jungle for virksomheder. Vi er kommet til verden for at hjælpe jer med at finde vej. Som virksomhed er vi i stand til både at tage styringen på jeres sociale profiler, så I kan bruge jeres ressourcer anderledes, eller vi kan hjælpe jer med at finde den rette kurs for jeres digitale strategi.

Vi har allieret os med de bedste samarbejdspartnere, der kan sørge for, at jeres budskab på de sociale medier bliver leveret gennem indhold med den højeste kvalitet. Læs nærmere om hvem vi er i vores Børsen-artikel til højre.

I april bragte Børsen en artikel omhandlende vores virksomhed og vores vision. Artiklen kan findes ved at trykke på billedet.

Ansigterne bag Dijitall

Vi er klar til dine udfordringer

Christian

Partner

Bachelor i Marketing and Management Communication

Christian er den ene partner i virksomheden og står for den daglige drift. Han er ansvarlig for, at Dijitall altid bevæger sig i den rigtige retning sammen med vores kunder. Derudover er han altid opdateret og elsker at være innovativ, så du kan være sikker på, at Dijitall altid står med den nyeste viden inden for digitale trends. Ved siden af læser han Marketing Management Communication på Aarhus Universitet og nyder at brilliere i det italienske køkken med klassiske retter som pizza og spaghetti.

Christian Nordbeck

Partner
christian@dijitall.dk
+45 28 15 23 05

Mikkel

Partner

Kandidat i MSc. Finance

Mikkel stiftede i sin tid Dijitall med Christian og står for den daglige administration samt at holde det økonomiske overblik. Derudover har han fødderne solidt plantet i den jyske muld, så virksomhedens fremdrift altid sker med den sundeste fornuft. Udover dette bruger Mikkel sin fritid på at pendle mellem serie 2 og serie 3 i Aarhus Fremad.

Mikkel Damgaard

Partner
mikkel@dijitall.dk
+45 27 85 30 11

Rasmus Føns

Digital Konsulent

Bachelor i International virksomhedskommunikation m. engelsk og kommunikation.

Rasmus har gennem et halvt års praktik erfaret, hvad det kræver at arbejde hos Dijitall. Han er nede på jorden og besidder kvaliteter som punktlighed, ansvarlighed og kreativitet - hvilket alt sammen ses i hans stilling som konsulent. Ved siden af Dijitall og studiet, leverer Rasmus en god omgang fodbold et par gange om ugen og en lækker pasta funghi i ny og næ.

Rasmus Føns

Digital Konsulent
rasmusf@dijitall.dk
+45 28 15 03 10

Rasmus

Partner / Digital Konsulent

Bachelor i Marketing and Management Communication

Efter et halvt år i praktik har Rasmus hurtigt fået erfaring med, hvad det vil sige at arbejde i Dijitall. Rasmus er kreativ og kritisk i sin tilgang til opgaver og er aldrig tilfreds, før den helt perfekte løsning er fundet. Ved siden af studierne og arbejdet i Dijitall, bruger Rasmus tiden på at træne sin næsten to meter lange krop i det lokale fitnesscenter. Udover træning nyder han gerne et godt glas mælk og en god fodboldkamp.

Rasmus Jakobsen

Partner / Digital Konsulent
rasmushj@dijitall.dk
+45 31 71 36 25

Simon

Partner / Digital Konsulent

Bachelor i Marketing and Management Communication

Simons arbejdsområder spænder vidt, idet han både fungerer som digital konsulent, projektleder samt HR-ansvarlig. Som person er Simon empatisk og ansvarsfuld, og i sit arbejdsliv nyder han at anvende sin store interesse for forbrugeradfærd til at udtænke nye og kreative ideer. Ved siden af sit studie og arbejde hos Dijitall er Simon formand for Dansk Markedsføring Studerende - Aarhus og social media manager for Arsenal Denmark.

Simon Christiansen

Partner / Digital Konsulent
simon@dijitall.dk
+45 28 51 01 03

Signe

Intern

Bachelor i Marketing and Management Communication
For at kunne praktisere den viden hun tilegner sig fra sit studie, arbejder hun som praktikant hos Dijitall. Her er hun med sin flair for æstetik og design blandt andet ansvarlig for Dijitalls egne SoMe-platforme. Ved siden af Dijitall og studiet brillierer Signe med sine Cristiano Ronaldo-fodboldstøvler i fodboldklubben Prügelknabe og har desuden CandyCrush som sit absolute favoritspil.
Signe Arndt

Digital Praktikant
signe@dijitall.dk
+45 28 56 17 05

Vores stærke samarbejdspartnere

Vi har allieret os med de bedste

Obisidian Digital - Dijitall Samarbejdspartner

Obsidian Digital

SEO / PPC

Obsidian Digital

SEO / PPC

Impuls Film - Dijitall Samarbejdspartner

Impuls Film

Video Produktion

Impuls Film

Video Produktion

Lasse Mølsted

Lasse Mølsted

Fotograf

Lasse Mølsted

Fotograf

Martin Arthur Ejvind - Dijitall Samarbejdspartner

Martin Arthur Ejvind

Grafik

Martin Arthur Ejvind

Grafik

Har du lyst til at vide mere?

Kontakt os og få en uforpligtende snak over en (oftest) god kop kaffe.
Kontakt os