Nyheder

MØD RASMUS VORES DIGITALE PRAKTIKANT

By February 28, 2017 No Comments

RASMUS JAKOBSEN, MARKETING AND MANAGEMENT COMMUNICATION / ARHUUS UNIVERSITET
– DIGITAL PRAKTIKANT 

Hvordan vil du beskrive dig selv?
Rent fagligt ser jeg mig selv som den kreative type, jeg søger ofte anderledes måder at løse udfordringer og problemer på. Dette gør også, at jeg sjældent er fuldt tilfreds, før jeg føler, at den helt rigtige løsning er fundet. På den måde, kan man måske godt kalde mig perfektionistisk, hvilket jo selvfølgelig både kan være en fordel og en ulempe alt afhængigt af situationen. På den mere personlige basis ser jeg mig selv som målrettet. Jeg vil gerne skille mig ud fra mængden, og derfor søger jeg altid nye muligheder for at styrke både min teoretiske og praktiske viden.

Hvad er din rolle i Dijitall, og hvad indebærer den?
Jeg er ansat i Dijitall som praktikant, og arbejder altså derfor 100% frivilligt. Jeg bruger meget af tiden på at hjælpe Christian og Mikkel med den daglige drift af virksomheden, hvilket indebærer mange forskellige opgaver såsom ideudvikling, strategiudvikling og planlægning. Udover dette har jeg fået til ansvar at stå til rådighed, som konsulent, for nystartede virksomheder i vækst, hvis økonomiske ressourcer er begrænset. Her kan jeg bidrage til udviklingen af deres digitale strategier, samt hjælpe dem med eventuelle kommunikative udfordringer.

Hvad driver dig inden for kommunikations- og marketingbranchen generelt?
Kommunikations- og marketingbranchen er en branche der konstant er i udvikling, og det er jeg helt vild med. Der opstår hele tiden nye måder og former at kommunikere på, hvor grænserne hele tiden bliver flyttet. Om nogle få år kan forholdene og metoderne i branchen være helt anderledes – det synes jeg er vildt spændende.