Nyheder

IBEN – DIGITAL KONSULENT & HUMAN RESOURCES

By February 28, 2017 No Comments

IBEN ARDAHL LAIER, CORPORATE COMMUNICATION / AARHUS UNIVERSITET
– DIGITAL KONSULENT & HUMAN RESOURCES 

Hvor ser du dine styrker og svagheder?
Jeg synes min styrke ligger i min refleksion og analytiske tanker i forhold til det arbejde jeg udfører. Jeg har hele tiden i mente, hvad formålet er med min opgave, og det gør, at jeg ikke farer vild i idéer. Min svaghed er nok, at jeg er min egen største kritiker – det ville nok være sundt for mig til tider at sætte mine ambitioner en anelse ned.

Hvilke muligheder og udfordringer mener du, der medfølger ved det at arbejde hos Dijitall?
Jeg føler, at jeg har en stor medbestemmelse i Dijitall, og jeg har derfor også været med til at vælge mine ansvarsområder og bestemme hvilke arbejdsopgaver jeg gerne vil have. Arbejdet giver mig derfor mulighed for i praksis at udforske det, som i teorien interesserer mig, og dermed få en bedre fornemmelse af, i hvilken retning jeg gerne vil gå i forhold til karriere. Det mest spændende ved jobbet har været forståelsen af forskellen på hvordan mine undervisere på studiet og topledere i mindre virksomheder ser på dét at lægge en kommunikationsstrategi. Det er en udfordring at fremlægge en strategi for en virksomhed som omhandler dem, fordi det kan da være nervepirrende hvad de tænker om måden jeg ser på deres virksomhed, men det er egentlig også sådan en udfordring der gør, at jeg synes det er spændende at arbejde som digital konsulent.

Hvilken indflydelse har jobbet på dine fremtidige mål?
Jobbet hos Dijitall har helt sikkert en stor indflydelse på hvad der er, og hvad der bliver, mine fremtidige mål. Jeg føler, at jeg stadig er ved at udforske feltet inden for kommunikations- og marketingsbranchen, hvor jobbet som digital konsulent giver mig indsigt i hvilke reelle arbejdssituationer forskellige jobs indebærer. Jeg finder mange forskellige aspekter inden for kommunikation interessant, og jeg har derfor ikke låst mig fast på ét bestemt sted, hvor jeg bare skal ende.

Hvilke redskaber føler du allerede nu, du kan tage med videre, når du er færdiguddannet og skal søge andre veje?
Helt overordnet føler jeg, at jobbet som digital konsulent har øget min forretningsforståelse, idet jeg har fået indsigt i hvordan forskellige virksomheder arbejder. Det er blevet normalt for mig at samarbejde med ledelsen af virksomheder, at vurdere hvilke tiltag som er nødvendige for virksomheden, og være ansvarlig for en række kommunikative arbejdsopgaver, særligt inden for digital branding. Det er erfaringer som jeg føler, vil gavne mig i et fremtidigt arbejde.