Nyheder

MØD NICHLAS, DER ER DIGITAL KONSULENT

By February 28, 2017 No Comments

NICHLAS MØLLER WALSTED, IT OG KOMMUNIKATION/ AARHUS UNIVERVISET
– DIGITAL KONSULENT

Hvordan vil du beskrive dig selv?
Jeg er en varm og eventyrlysten sjæl og jeg trives uden for min comfortzone.

Hvad er din rolle i Dijitall, og hvad indebærer den?
Jeg var med fra starten fra, før Dijitall blev Dijitall, og det giver en helt speciel motivation for at hver eneste opgave bliver trukket med poweren fra godstog.

Hvad havde du af relevant erfaring fra erhvervslivet, inden du startede hos Dijitall?
Inden Dijitall, havde jeg flere gange oplevet at mine real-world-cases blev implementeret i de virksomheder som casene tog udgangspunkt i. Det gav mig blod på tanden for virkelig at gøre noget for virksomheders branding, og Dijitall blev springbrættet der gjorde det muligt.

Hvad driver dig inden for kommunikations- og marketingbranchen generelt?
Jeg er ekstremt ekstrovert og elsker mennesker, og det åbnede op en stærk interesse for sprog og kommunikation. Muligheden for at kommunikere med folk fra alle kontinenter er det som kontinuerligt giver mig passionen at lære nye sprog eller forbedre kommunikationen.

Hvor ser du dine styrker og svagheder?
Jeg er dynamisk, fleksibel og hårdtarbejdende, som resultere i arbejde der er simpelt, men kreativt og aktuelt for den nutidige trend. Jeg arbejder på at forene mine store ambitioner med virkeligheden, når kreativiteten får lidt for meget brændstof.

Hvordan håndterer du det at have et studiejob ved siden af studiet?
Jeg sidder nu på kandidaten for virksomhedsledelse og IT, og jeg bruger aktivt mine studier til at få en forståelse for de områder som vores partnere og kunder opererer inden for. Arbejdsbyrden er stor, men det betaler sig.   

Hvilke muligheder og udfordringer mener du, der medfølger ved det at have et studiejob hos Dijitall?
Mulighederne er lige præcis at kombinere arbejdsopgaver, med den nyeste viden du udsættes for hver dag på en lederuddannelse. Der medfølger dog et enormt stort ansvar, som tilføjer en real-world dimension, til det akademiske arbejde man har ansvaret for.

Hvilken indflydelse har jobbet på dine fremtidige mål?
At være en del af ledelsen i en virksomhed, ved siden af virksomhedsledelses uddannelse giver mig en enorm tro på de redskaber jeg tilegner mig. Jeg ved nu at jeg succesfuldt kan drive fremtidigt iværksætteri eller virksomheder fra en lederrolle.

Hvilke redskaber føler du allerede nu, du kan tage med videre, når du er færdiguddannet og skal søge andre veje?
Administration, projektledelse og sidst men absolut ikke mindsk at effektivisere kommunikationskanaler bliver redskaber som jeg vil bære mig videre.

NICHLAS MØLLER WALSTED, IT OG KOMMUNIKATION - AARHUS UNIVERSITET

Leave a Reply